Verhuur-Verkoop Viaene NV - Rijselstraat 164 - 8820 Torhout - T. 050 21 61 11 - M. 0475 266 111

Verhuur-Verkoop Viaene NV

De nieuwe Iveco Daily is uitgeroepen tot internationale bestelwagen van 2015

De nieuwe Iveco Daily is uitgeroepen tot internationale bestelwagen van 2015

06 Nov 2014

De Nieuwe Daily, de derde generatie van Iveco's lichte bedrijfsvoertuig werd zopas uitgeroepen tot 'Internationale Bestelwagen van het Jaar 2015'.
 
Deze jaarlijkse onderscheiding wordt uitgereikt door een jury van 23 vooraanstaande journalisten uit gezaghebbende tijdschriften over bedrijfsvoertuigen. Winnaar van dienst is de bestelwagen, die volgens de jury "de grootste bijdrage heeft geleverd tot de efficiëntie en tot de duurzaamheid van het goederentransport over de weg wat milieu en veiligheid betreft".
 
De prestigieuze award werd uitgereikt tijdens de 65e editie van het internationale bedrijfsvoertuigensalon in Hannover, de grootste beurs voor bedrijfsvoertuigen en industriële voertuigen in Europa.
 
In het meest competitieve jaar sinds de onderscheiding in 1991 in het leven werd geroepen, haalde de Nieuwe Iveco Daily het met een marge van zeventien punten van de finalisten van Fiat, Ford, Mercedes-Benz en Renault/Opel. Bij de stemming was de Nieuwe Daily de eerste keuze van de 23 juryleden.
 
Pierre Lahutte, Directeur van Iveco, nam de onderscheiding in ontvangst uit de handen van Jarlath Sweeney, de voorzitter van de verkiezing van de Internationale Bestelwagen van het Jaar, en verklaarde: "We zijn verheugd dat onze Nieuwe Daily de prestigieuze titel van Bestelwagen van het Jaar heeft gekregen. De Nieuwe Daily betekent een aanzienlijke stap voorwaarts op het vlak van totale gebruikskosten, comfort, rijgemak, productiviteit en duurzaamheid. We dragen deze onderscheiding dan ook graag op aan onze klanten, die dag na dag rekenen op deze betrouwbare werkpartner".
 
 
Bron: gregoor.be

Deze website maakt gebruik van cookies in overeenkomst met onze Privacyverklaring.