Verhuur-Verkoop Viaene NV - Rijselstraat 164 - 8820 Torhout - T. 050 21 61 11 - M. 0475 266 111

Verhuur-Verkoop Viaene NV

Nieuwe Iveco Daily op de markt!

Nieuwe Iveco Daily op de markt!

08 Jul 2014

De nieuwe Iveco Daily werd volledig hertekend om te voldoen aan alle behoeften van licht commercieel vervoer. Een nieuwe generatie van de Iveco Daily.
 
De nieuwe Iveco Daily is een volledig nieuw bedrijfsvoertuig: van nature sterk en verrassend licht, comfortabel en eenvoudig om mee te rijden. De nieuwe architectuur optimaliseert de laadcapaciteiten. De nieuwe wielbasis verbetert het dynamische rijgedrag. De nieuwe ophangingssystemen komen de prestaties en het gewicht ten goede. De nieuwe Iveco Daily denkt na over uw business, met grotere volumes, beter toegankelijke laadplatformen en een lager brandstofverbruik.
 
De Iveco Daily werd volledig hertekend om aan al uw behoeften op het gebied van licht commercieel vervoer te voldoen, van de robuuste chassis-cabine met dubbele wielen tot de bestelwagen met enkele wielen, die garant staat voor een  geëvenaarde wendbaarheid, zowel in de stad als op de snelweg. Een nieuw concept, een nieuw voertuig, een nieuwe generatie van de Iveco Daily. Dankzij de talloze combinaties van koetswerken, wielbases, vermogens en laadcapaciteiten biedt de nieuwe Iveco Daily keuze uit 8.000 fabrieksversies.
 
Bron: www.iveco.com

Deze website maakt gebruik van cookies in overeenkomst met onze Privacyverklaring.