Verhuur-Verkoop Viaene NV - Rijselstraat 164 - 8820 Torhout - T. 050 21 61 11 - M. 0475 266 111

Verhuur-Verkoop Viaene NV

Waarom Verhuur-Verkoop Viaene?

2022: Dirk Viaene wordt VIAENE NV VERHUUR-VERKOOP met Nick en Mireille

Nick Vandaele, afkomstig uit Torhout startte in 1996 samen met zijn echtgenote Mireille Debruyne een garage/tankstation in Staden. Terwijl Mireille zich ontfermde over de uitbating van het tankstation, voerde Nick de verkoop en de herstellingen uit aan de wagens in de garage.

Na de jarenlange ervaring in de automobielbranche namen Nick en Mireille in 2022 het verhuurbedrijf van Dirk Viaene over om dit verder uit te baten samen met het herstellen, onderhouden en revisioneren van oldtimers.

qsd

Dirk Viaene

Dirk Viaene startte het familiebedrijf op in 1970. Sindsdien is Autohandel Dirk Viaene uitgegroeid tot een gerenommeerde naam voor het huren of aankopen van recente bedrijfswagens, bestelwagens en lichte vrachtwagens.

qssddsdsqs

Flexibiliteit hoog in het vaandel

Dirk en zijn zoon Kristof staan 6 dagen op 7 ter beschikking van het cliënteel om te adviseren bij de aankoop of verhuur van een voertuig op uw maat.

Bekijk ons verkoopaanbod en verhuuraanbod

Kwaliteit te koop

Het wagenpark van Autohandel Dirk Viaene is ondertussen uitgegroeid tot een vijftigtal jonge bedrijfs- en bestelwagens leverbaar uit voorraad. Alle voertuigen zijn afkomstig uit falingen, leasingmaatschappijen of contractbreuken.

Bekijk ons verkoopaanbod

Een verhuis op stapel? Huur onze verhuiswagen.

Sinds enkele jaren is Autohandel Dirk Viaene ook uitgegroeid tot een verhuurbedrijf, waarbij klanten op korte en lange termijn allerhande types bedrijfswagens, bestelwagens, verhuiswagens of minibussen kunnen huren. Alle bedrijfsvoertuigen kunnen bestuurd worden door personen in het bezit van een rijbewijs B.

Bekijk ons verhuuraanbod


Deze website maakt gebruik van cookies in overeenkomst met onze Privacyverklaring.